Kívánunk pártolóinknak, támogatóinknak és minden igaz magyarnak áldott, békés, boldog Karácsonyt!
Ismét gyilkolt egy szabadon engedett gyilkos. Ezúttal egy fiatal férfit, egy bajtársat, aki nem volt bűnöző, épp ellenkezőleg, hasznos tagja volt a társadalomnak.
Az alábbi nyílt levél közzétételét kéri minden címzettől a Fejér Szövetség. Mi is eleget tettünk a kérésnek, nemcsak azért mert egyet értünk, de elegünk van abból, hogy semmitmondó percemberkék, szélhámosok döntsenek helyettünk és ellenünk. 
A Magyar Nemzeti Gárda országos vezetője v. Ináncsi József öt év után – egészségi okokból – 2016. január elsejével lemondott tisztségéről. Tehát működésünk folyamatossága és fenntartása érdekében új vezetőt kell választani...
Emlékezzetek! A kifolyt vérre, az áldozatra, a reménységre...
Az ég is tudta, hogy emlékezni jöttünk hőseinkre és ünnepelni egy nemzet bátorságát, hősiességét, akaratát. Az akaratot, mely az önfeláldozó hősiességgel párosulva megállásra kényszerítette a kor legnagyobb hadseregét, és elgondolkoztatta a világot.
Az aradi vértanúk kultusza már a kivégzés napján elkezdődött, hiszen – a szemtanúk elbeszélése alapján – már egy-két órával a kivégzéseket követően tömegekben zarándokoltak annak helyére a gyászolók. Mindenki sírt, imádkozott, és ezen a napon minden boltot, nyilvános helyiséget bezártak.
Tény viszont az is, hogy a végén az ott lévőkkel beszélgetve senki sem említette, hogy jövőre – ezért, meg ezért – nem jön el, sőt néhányuk megjegyezte, hogy az eső és a terepviszonyok egy kicsit mozgalmassá, változatossá tette ezt az amúgy sem unalmas túrát.
Majd ha – 500 év után – az ablakok alatt újra felhangzik a dzsihad „Allah akbarja", talán észhez térnek. Csak akkor már késő lesz. Késő, mint Muhi után, késő, mint Mohács után és késő mint Trianon után.
A hetek óta egyre növekvő számban érkező illegális bevándorlók mind fokozottabb veszélyt jelentenek közegészségügyi, közbiztonsági szempontból, vagy akár demográfiai szempontból, de ezen túlmenően nem lebecsülendő a terrorveszély növekedése sem. Fentiek miatt az MNG örömmel vette Jobbik mai kezdeményezését , amelynek a Budapestre tervezett újabb illegális határátlépőket dédelgető állomás építése elleni tiltakozás a célja.
2010. Magyar Nemzeti Gárda | RSS csatorna