Felhívás: Adomány gyűjtés - Somogy megye

 "Ha veszel, tele lesz a kezed, ha adsz, tele lesz a szíved" - A Magyar Nemzeti Gárda Somogy megyei Nimród Király Szakasz felhívása

 

Toborzó a budapesti Büszke Botond szakaszba

 A gárdamozgalom egyik legrégebbik egysége, a Magyar Nemzeti Gárdán belül működő budapesti Büszke Botond szakasz toborzót hirdet.

Toborzófilm

Budapesti toborzó

A Magyar Nemzeti Gárda budapesti egysége várja soraiba a hazájáért tenni akaró, nemzeti érzelmű honfitársát, bajtársát.

KÉRÜNK TÉGED, SEGÍTS NEKÜNK, SEGÍTS A NÉLKÜLÖZŐ MAGYAR CSALÁDOKON, GYERMEKEKEN!

Segíteni egymáson, odafigyelni egymásra, naivan hinni az emberi jóságban, áldozatkészségben? Ugye, milyen elcsépelt szavak! Pedig… A magyar ember máig híres arról, hogy szívesen segített, segít másokon, csak saját magán nem tudott soha.

 

A MAGYAR NEMZETI GÁRDA FELHÍVÁSA

Adjon az Isten!

NEMZETTESTVÉREIM, MAGYAROK!

Pest megyei toborzó

A Magyar Nemzeti Gárda Pest megyei egysége várja soraiba a hazájáért tenni akaró, nemzeti érzelmű honfitársát, bajtársát.

Heves megyei toborzó

A Magyar Nemzeti Gárda Heves megyei egysége várja soraiba a hazájáért tenni akaró, nemzeti érzelmű honfitársát, bajtársát.

Csongrád megyei toborzó

Amennyiben van még hited, erőd, akaratod és alázatos fegyelemmel tudsz küzdeni nemzetünkért, országunkért, fennmaradásunkért várunk sorainkba Csongrád megyében is!

Jász-Nagykun-Szolnok megyei toborzó

A Magyar Nemzeti Gárda Jász-Nagykun-Szolnok megyei egysége várja soraiba minden olyan nemzeti érzelnű honfitársát, aki tenni is akar hazájáért és nemzetéért.

 

Borsod megyei toborzó

Az újjászervezett Magyar Nemzeti Gárda Borsod megyei csapata várja soraiba a nemzeti érzelmű, tettrekész hazafiakat! Nemzetünkért! Országunkért! Fennmaradásunkért!

 

 

 

2010. Magyar Nemzeti Gárda | RSS csatorna