A MAGYAR NEMZETI GÁRDA FELHÍVÁSA

Adjon az Isten!

NEMZETTESTVÉREIM, MAGYAROK!

Baj van! A baj nem – csak – az, hogy 47 ezer forintból nem lehet megélni, de van, akinek ez a 47 ezer forintja sincsen. Maga tehet róla, miért nem gyártott 6–8 gyereket, vagy miért nem kapart magának. Aki 10–15 év alatt nem tudott magának milliókat összeszedni az annyit is ér, tehát semmit. Nos, még jó néhány ilyen bölcs, emberbarát, mondatot leírhatnék, forrás van bőven. Az ilyen bölcs, nagy beleérző képességről tanúságot tévő mondatok, valójában vezető politikusaink szájából hangzottak és hangzanak el folyamatosan nap, mint nap (szinte mindegy melyik oldalról). Gyakorlatilag tanúságot téve a magukat politikusnak csúfoló „vezetői” elit érzéketlen hozzáállásáról az „istenadta” nép gondjaihoz, bajaihoz. Mikor az ember, kérdést intéz hozzájuk négyszemközt, azt a választ kapja, magánügy. Így egyszerűen. Ha meg nyilvánosan kérdez, a fenti magasröptű válaszok valamelyikét vágják a fejéhez. Hát ez itt az igazi baj! Szegénység, nélkülözés, éhség, hideg, mindig volt, van és lesz ezen a földön. A 70 évig tartó kísérlet az emberiség jobbítására, csúfosan megbukott, 100 millió halottat hagyva maga után. Bizonyítva, hogy politikától, politikusoktól semmi jót nem várhat az ember. Főleg mióta a szegénységet összehozták a politikával (szegénységpolitika). Mit lehet tenni?

Segíteni egymáson, odafigyelni egymásra, naivan hinni az emberi jóságban, áldozatkészségben? Ugye, milyen elcsépelt szavak! Pedig…
A magyar ember máig híres arról, hogy szívesen segített, segít másokon, csak saját magán nem tudott soha. Voltak és vannak, akik ezt rútul kihasználták, kihasználják. Éppen ezért gondjainkat, bajainkat csak saját magunk oldhatjuk meg. Ezt Zrínyi tökéletesen és világosan megírta majd’500 évvel ezelőtt.

Akkor mire várunk! Segítsünk magunkon végre, mutassuk meg, hogy a politikán túl is van élet (csak ott van!)! Nem kellenek hozzá önkormányzati engedélyek (pl. Cegléd), nem kell hozzá rendőri biztosítás, és nem kell helypénzt fizetni az önkormányzatnak (pl. Szeged) ha melegételt, ruhát, élelmiszert és egyebeket akarsz osztani. Egyszerűen, gyűjtsd össze és oszd ki!

EHHEZ KÉRJÜK A SEGÍTSÉGEDET!

A Magyar Nemzeti Gárda már számos alkalommal osztott melegételt, ruhát, bútort, szárazélelmiszert stb. Kivívva ezzel a „politika” rosszallását, bosszúját. De, egyúttal tiszteletet és szeretetet kapva a rászoruló nemzettestvérektől. EZ! Ez, és semmi más nem vezet minket. Mi nem kérünk kopogtató cédulát, szavazatot, politikai hitvallást. Mi tesszük a dolgunkat, cselekszünk, teljesítjük eskünket, segítjük és óvjuk nemzetünket tőlünk telhetően!

KÉRÜNK TÉGED, SEGÍTS NEKÜNK,
SEGÍTS A NÉLKÜLÖZŐ MAGYAR CSALÁDOKON, GYERMEKEKEN!

Mostanra készleteink kimerültek, raktáraink üresek, mindent kiosztottunk. Pedig a szükség nagyúr. A munkanélküliség, a pénztelenség, a nélkülözés, főleg vidéken, már hihetetlen méreteket öltött. A politika válasza – „47 ezer forintból meg lehet élni” – egyértelmű. Ennyi telik tőlük. Tehát újra magunknak kell cselekedni. Tudjuk, hogy ma az egyszerű magyar emberek közül senki sem dúskál a javakban (az adományokat általában nem a gazdagok adják). De, ha úgy érzed, hogy van felesleges (száraz) élelmiszered (pl. konzerv, tészta, olaj, liszt, cukor stb.), vagy olyan jó állapotban lévő ruha, gyerekjáték, kisebb bútor, működő háztartási gépek stb. juttasd el hozzánk, és mi elvisszük oda, ahol legjobban hiányzik.

Ezen a számon jelentkezhetsz, ahol mindent meg tudtok beszélni, és tájékoztatást kapsz.

06-30-59-35-160

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Szebb jövőt!

MNG Országos vezetése


Forrás: Magyar Nemzeti Gárda

2010. Magyar Nemzeti Gárda | RSS csatorna